Nu mai afisa acest mesaj

3.Despre produse

» Ce fac daca doresc un produs care nu se regaseste pe site?

» Conditiile acordarii Garantiei pe Viata la produsele electrice Babymoov

» Garantia produselor

» Produse cu taxa verde

» Produse SPECIALE

» Sunt originale produsele?


« Inapoi la intrebari frecvente

Garantia produselor la ChicBebe


Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de chicbebe.ro, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic si Contracte la distanta, asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania www.anpcnet.ro
Pentru detalii suplimentare iti stam la dispozitie la unul din urmatoarele telefoane:
Cosmote: 0722.124.149
Orange: 0745.124.149 de L - V: 10.00 - 17:30.

Garantie produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea producatorului/importatorului.

Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul, si la care este indreptatit conform OG21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata.

Pentru produsele cu folosinta indelungata produselor li se ofera o grantie de conformitate de 2 ani. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare.

Garantia de conformitate face referire la caracteristicile produsului conform caracteristicilor de pe site

Prin produs de folosinta indelungata se intelege: produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere.

Prin durata medie de utilizare se intelege: intervalul de timp stabilit in documente tehnice normative sau declarat de catre producator ori convenit intre parti, in cadrul caruia produsele de folosinta indelungata trebuie sa isi mentina caracteristicile functionale, daca au fost respectate conditiile de transport, manipulare, depozitare si exploatare

Stimate CIient,
La achizitia produsului/ va rugam sa va asigurati ca ati primit:
1. Documentele fiscale
2. Manual/ Instructiuni de utilizare traduse in limba romana
3. Ambalajul original.
4. Cetificat de garantie (pentru conformitate) - unde este cazul
CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI
1. Garantia de conformitate se acorda pe perioada medie de utilizarea produsului dar nu mai mult de 2 ani de la data dobandirii si are in vedere conformitatea produselor la data dobandirii.
2.ln cazul solicitarilor de reparatii in cadrul termenului de garantie, sunteti obligat sa prezentati Ia magazinul de unde ati achizitionat produsul certificatul de garantie impreuna cu factura originala sau bonul fiscal si ambalajul original in stare buna.
Produsul reclamat va contine toate elementele necesare identificarii, inscrise pe eticheta, ambalaj sau marcate pe produs.Vanzatorul va intocmi un proces verbal care sa constate lipsa de conformitate, dupa caz-dovada conform art. 18 din L449/2003, data prezentarii, prezentarea documentelor indicate, a ambalajului, starea produsului, punctul de vedere al vanzatorului cu privire la intrunirea conditiilor de acordarea garantiei de conformitate proces verbal ce va fi transmis importatorului / producatorului in vederea analizarii indeplinirii conditiilor pentru acordarea garantiei, a masurii reparatorii propuse si a termenului de reparare.
3. Lipsa conformitatii trebuie reclamata in cel mult 2 luni de la constatare. Dupa trecerea unui termen de 6 luni de la livrare cumparatorul trebuie sa dovedeasca lipsa conformitatii existenta la livrare

DREPTUL LA GARANTIE SE PIERDE DIN URMATOARELE MOTIVE:
1.Neprezentarea, in momentul solicitarii reparatiei, a facturii originale/ bonului fiscal insotita de certificatul de garantie, a ambalajului original in stare buna.
2. Nerespectarea de cate comparator a conditiilor de transport, utilizare, intretinere, instalare,precizate in manualul de utilizare.
3. Schimbarea starii originale a produsului, pastrarea in conditii improprii, caderea, expunerea la intemperii, manipularea defectuoasa.
4. Incredintarea produsului spre a fi reparat altor persoane decat cele autorizate.
5. Prezentarea produsului murdar ( prezentand resturi/urme de alimente, de noroi etc.) sau incomplet.

Garantia pentru conformitate nu se acorda pentru consumabile (roti, tapiterie, alte piese din material plastic), defectiuni sau deteriorari ale produsului datorate accidentelor, folosirii necorespunzatoare, folosirii neglijente, suprasolicitarii, uzurii normale.
Zgarietulile constituie deteriorari normale si nu reprezinta motive de reclamatie
Din cauza expunerii indelungate la soare, transpiratiei, stergerii si spalarilor dese , materialul se poate decolora iar acestea nu reprezinta motive pentru reclamatie
Garantia se aplica produselor care au fost utilizate in mod correct si sunt in stare buna.
Garantia nu acopera daunele aparute la produs in urma utilizarii excesive, incorecte sau neglijente
Ceficatul de garantie nu acopera raniri personale.
Garantia nu se ofera in urmatoarele situatii:
- Produsul a fost modificat
- Produsul este incomplet
- Produsul nu este insotit de ceftificatul de garantie, dovada achizitiei , ambalajul original
- Defectul apare ca urmare a folosirii incorecte
- Defectul apare ca urmare a instalarii incorecte
- Au fost efectuate reparatii de catre alte persoane - neautorizate
- Defectul a survenit in urma unui accident rutier
- Numarul de serie a fost modificat sau sters
- in cazul uzurii normale
- Defecte cauzate de supraincarcare
- Defecte realizate in urma plierii incorecte

ATENTIE!!La preluarea coletului, este obligatorie verificarea continutului acestuia pentru a vedea daca este intact si nu exista deteriorari cauzate de transportul necorespunzator. Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia sa intocmeasca un PROCES VERBAL in acest sens, in PREZENTA agentului de curierat. Daca agentul pleaca si cumparatorul nu a verificat coletul, nici vanzatorul, nici curierul nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele deteriorari, rupturi, crapaturi sau alte defectiuni ale coletului cauzate de transportul necorespunzator. Va rugam insistent sa verificati cu ATENTIE COLETUL SI CONTINUTUL ACESTUIA, IN PREZENTA AGENTULUI DE CURIERAT.Toate informatiile sunt proprietatea ChicBebe.ro. Reproducerea acestora fara permisiunea explicita este strict interzisa.

Termeni si conditii | Securitatea datelor personale | Limitare de responsabilitate
Cum comand? | Cum se face livrarea? | Cum platesc?

Program de lucru: de Luni pana Vineri, intre orele 10.00-18.00.

ChicBebe - Magazin Online pentru copii, nou-nascuti, mamici. Jucarii, carucioare, Fotolii auto

---------------------------------------------------

Producatori: ABC Design, Alex Toys, AroBaby Art, Baby Design, Babymoov, Bebe Confort, Bebe Bleu, Berg Toys, BeSafe, BeurerBig BackyardBright StartsCandide Franta, ChiccoChipolino,  CiaoBimbi, Coletto, Concord,  COSATTODECOFUN,  DeltadiffusionDesedaDHSDisneyDOT BABYELANEEFerrariFirst Smile, Fisher-PriceFREDS SWIM ACADEMY,  GIOCHI PREZIOSI,  Gonher,  Hamax,  Hauck,  Huggies,  iBaby,  Inglesina,  inSPORTlineJANEJoycareKAWASAKIKBTKidorable,  Kids KitKinderkraftKiwykleinKOO-DIKreis Design,  KUSHIES,  L.ROSSI,  LANSINOHLeapFrogLEGOLitafMAXI-COSIMEDELAMediaPro MusicMelissa&DougMesterelMicrolifeMiniland Baby,  Momert,  Mondocarp,  MONI,  Motorola,  Nattou,  NaturalmatNintendoNukNunaNurseOKTOmronOsann,  Palmer'sPampersPeg PeregoPierre CardinPifupufiesQUASHQuinnyreerReig MartiReig MusicalesRhino ToysSafety 1stSanosanSimba BabySmart TrikeSmobySUMMER InfantSunshine KidsTACTAGGIESTeo BebeThe Step2 CompanyTigexTINY LOVEToimsaToloTommee TippeeTOMYTummyTubVisiomedVitamina GVtechVulliWallabooWorlds ApartwowX- LanderZOOCCHINI, Editura Casa, Nuvita Italia

------------------------------------------

Produse: Carucioare copii, Scaune de masa, Mobilier copii, Patuturi lemn, patuturi plianteArticole pentru gravide/mamiciCarucioare pentru gemeni/Tripleti, Fotolii auto, Articole practice, Perne mamici si nou-nascuti, Lenjerii, Jucarii copii, mese de infasat, saltele, Covoare copii, interfoane si videomonitoare, umbrela, carucioare trei roti, Carucioare cu landou, Cantare, umidificatoare, nebulizatoare si purificatoare, Premergatoare si saritoareincalzitoare si sterilizatoare, biberoane, jocuri, hainute si incaltaminte, aparate aerosoli, Mobilier PIFU, Showroom PIFU Bucuresti, Produse Tommee Tippeepowered by imerca